Joia de Coaching pentru Certificare in Project Management

Din 28 februarie 2012 Axioma Solutions a lansat seria de sesiuni gratuite numita “Joia de PM Coaching pentru certificarea in Project Management ”.

Sesiunile de coaching sunt oferite cu titlu gratuit de catre firma, prin voluntariat, ca un simbol de dedicare pentru cresterea comunitatii de manageri de proiect certificati din Romania.
 

Ce este Axioma PM Coaching ?

Este un program de sesiuni organizate de doua ori pe luna, ce are ca scop principal culturalizarea participantilor cu ceea ce inseamna certificarea Project Management in cele 4 variante:

-    Certificare PMP dupa standardul PMI
-    Certificare CAPM dupa standardul PMI
-    Certificare ANC dupa standardul romanesc
-    Certificare CompTIA Project+
-    Certificare PMI ACP

Consultanti in PM Coaching

Marian Stirbescu si Mihai Mlesnita sunt traineri certificati, cu experienta vasta atat in implementarea proiectelor cat si in desfasurarea programelor de pregatire in vederea obtinerii certificarilor.

“In ultimii 12 ani am ajutat un mare numar de persoane sa depasesca dificultatile inceputului si sa parcurga cu succes traseul de instruire si certificare” – Marian Stirbescu PMP, Product Manager & Trainer - Axioma

De ce sa participi?

-    In primul rand, daca nu iti este foarte clar despre ce este vorba si iti doresti sa afli mai multe informatii despre fiecare din cele 4 trasee de certificare. Astfel incat sa poti sa iei o decizie in cunostiinta de cauza;
-    Daca vrei sa obtii o anumita certificare si nu stii clar care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi;
-    Daca pur si simplu vrei sa intrii in legatura cu oamenii pasionati de project management cu care sa impartasesti experiente similare.
 

Cat costa?

-    Evenimentul este oferit 100% gratuit.

Locatie

Sediul Axioma Solutions din Cotroceni Business Center, Bucuresti, corp U, etaj 4, sala Londra.

Program

Evenimentul se organizeaza de 2 ori pe luna, durata estimata pentru o sesiune de coaching este de 1-2 ore, incepand cu ora 18.30.

Agenda:

-    18.30 – Primirea participantilor si networking
-    18.45 – 19.15  – Prezentarea celor 4 programe de certificare
-    19.15 -  19.45 si mai tarziu -  Sesiune de intrebari si raspunsuri

Urmatorul eveniment:

Pentru moment, nu este stabilit urmatorul eveniment, te rugam sa ne contactezi la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.